Close sidebar
Close sidebar

Zeci de membri ai Brigăzii ATV din Iaşi l-au condus astăzi pe ultimul drum pe cântăreţul Bogdan Chiroşcă

Astăzi a avut loc slujba de înmormântare a cunoscutului interpret Bogdan Chiroşcă. Zeci de membri din Brigada ATV Iaşi au circulat pe străzile oraşului în memoria acestuia.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reamintim ca solistul si-a pierdut viata in urma unui tragic accident, fiind aproape decapitat. Bogdan iesise la plimbare cu ATV-ul si cumva s-a pierdut de grup.

Mergand pe ATV, probabil cu destul de multa viteza, nu a observat ca se apropia de o proprietate privata semnalizata printr-un panou legat de un stalp de tensiune electrica si un stalp de beton care se foloseste la vie. Bogdan Chirosca nu a observat, cel mai probabil, lantul si panoul care erau suspendati la o inaltime de aproximativ 1,20 de metri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Practic, lantul i-a ajuns exact in zona gatului, avand in vedere ca el se afla in pozitia sezut, pe ATV. Strada pe care se afla era una privata si neiluminata. Era extrem de greu sa observe acel panou si lantul.

 

Sursa: BZI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI