Close sidebar
Close sidebar

Zeci de nevoiasi in fata "palatului" lui Gigi Becali, in Saptamana Mare! Toti vor sa-i ceara ajutorul latifundiarului.

Gigi Becali e asteptat de zeci de oameni la palat. In Saptamana Mare milionarul este chiar mai generos decat de obicei.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Filantropul numarul 1 al Romaniei i-a daruit, acum cateva luni, 300 de lei unui pusti sarac, orfan de tata, suporter infocat al Stelei. Baiatul i-a demonstrat lui Gigi ca stapaneste onorabil istoria clubului si i-a castigat imediat simpatia. Si asta nu e tot. Chiar in pragul Craciunului, milionarul a ajutat o familie cu un copil paralizat.

Daniel, adolescentul de 18 ani al carui caz vi l-am prezentat pe larg in ultima jumatate de an, nu a mers niciodata, diagnosticul pe care i l-au pus medicii fiind tetrapareza spastica.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama lui, Lacramioara Stoian are insuficienta renala si face dializa de trei ori pe saptamana, iar tatal este bolnav de ulcer. Familia mai are un necaz mare, de parca soarta nu ar fi fost deja nejustificat de cruda.

Cei trei si fratele de 11 ani al lui Daniel nu au casa si abia reusesc sa plateasca o chirie.

Impresionat de drama lor, Gigi Becali le-a daruit suma de 2000 de lei, sa achite chiria pe doua luni la un apartament din Municipiul Campina si sa cumpere mancare pentru Sarbatori.

Gigi Becali e asteptat de zeci de oameni la palat. Latifundiarul este cel mai generos milionar.

Auzind de ultimele fapte bune ale latifundiarului din ce in ce mai multi romani nevoiasi se duc la "palat" cu gandul ca vor gasi sprijinul celui mai generos barbat din Romania.

Si cum in Saptamana Mare milionarul face fapte bune in fiecare zi,  zeci de oameni cu povesti cutremuratoare de viata il asteapta, plini de speranta, pe finantatorul Stelei, in fata proprietatii acestuia de pe Aleea Alexandru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI