Pasagera nu a ținut cont nici de plângerile pe care le făceau ceilalți pasageri, care s-au plâns de nenumărate ori de mirosul înțepător de acetonă din avion, și nici de atenționările însoțitoarei de bord, și a mutat salonul de manichiură în aeronavă, notează jurnaliștii de la  Daily Mail.

O femeie a fost fotografiată în timp ce-și făcea unghiile în avion

Întreaga întâmplare a fost fotografiată de o altă pasageră, care se afla pe scaunul alăturat de cel al „manichiuristei”.

Femeia a decis să relateze întregul incident pe rețelele de socializare.

Pasagera deranjată a făcut publică o fotografie cu femeia care stătea în fața sa și își dădea unghiile cu ojă, lucru care a dus la răspândirea unui miros puternic de lac în întreaga cabină a avionului.

Citește și: Un zbor de la Viena către București a fost anulat din cauza unui român. Poliția a intervenit, iar bărbatul a fost escortat

În timp ce o mică parte dintre pasagerii zborului nu au văzut nicio problemă cu salonul de manichiură improvizat în cele trei ore de zbor, majoritatea s-au arătat foarte deranjați de faptul că aceasta a ales să-și picteze unghiile în avion li au susținut că are un comportament  „lipsit de respect și considerație”.

Zeci de pasageri au fost deranjați de mirosul înțepător. Totul a avut loc în avion. O femeie și-a făcut unghiile în timpul zborului

O femeie și-a făcut unghiile în timpul zborului

[Sursa foto: Reddit]

Turista care a făcut public incidentul și-a exprimat frustrarea în mediul online, susținând că mai mulți pasageri i-au cerut femeii să se oprească din a-și face unghiile, doar că aceasta a refuzat vehement.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Grevă la Ryanair. Mai multe zboruri vor fi afectate de protestul piloților din Belgia. Avertismentul MAE

„Stewardesa i-a cerut să se oprească după ce patru dintre noi i-au cerut același lucru și ea nu a făcut-o, pentru că atunci când stewardesa s-a implicat, ea deja aplica ultimul strat de ojă”, a fost mesajul postat de pasagera nemulțumită pe platforma Reddit.

Comportamentul femeii a creat revolta pe rețelele de socializare

Mulți oameni au fost șocați de curajul femeii de a-și face o manichiură în timpul unui zbor, fără să ia în considerare mirosul puternic pe care îl emană această activitate.

„R.I.P nările tuturor”, a comentat ironic un alt utilizator.

„Eu personal i-aș fi luat lacul de unghii și l-aș fi aruncat în toaletă. Nu pot suporta mirosul acestuia nici măcar într-o casă bine ventilată”, a mai spus cineva.

Citește și: Turiștii care zboară în infernul din Grecia dezvăluie de ce refuză să își anuleze vacanța: ”Înțelegem că este un risc... dar vrem să mergem în vacanță”

Alții internauții și-au pus o altă întrebare: cum a reușit femeia să treacă ojele, acetona și lacul de unghii de controalele de securitate din aeroport.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Cum este permis lacul de unghii și solventul de unghii în bagajul de mână? Ambele sunt extrem de inflamabile și degajă o cantitate ridicată de vapori”,  a atras cineva atenția.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Declarațiile Ministrului Economiei Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea, în raport cu situațiile create de Wizz Air. „Sunt plângeri foarte multe, nu răspund la telefon, intervine doar robotul, nu au reacție”

În Australia, compania aeriană Virgin permite pasagerilor să transporte lac și solvent de unghii în bagajul de mână, dar folosirea lor în timpul zborului este strict interzisă.

Cu toate acestea, majoritatea companiilor aeriene nu au o politică oficială referitoare la utilizarea lacului de unghii în timpul zborului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si