Close sidebar
Close sidebar

Zeci de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc din Slatina

Douazeci de persoane, intre care zece copii, au fost evacuate, duminica seara, dintr-un bloc de garsoniere din municipiul Slatina, dupa ce la subsolul blocului a izbucnit un incendiu. Flacarile au cuprins gunoi menajer pe care locatarii il aruncasera in câteva ghene improvizate.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii din Slatina au fost alertati, duminica seara, in jurul orei 22.30, ca la subsolul unui bloc de garsoniere arde mocnit o importanta cantitate de gunoi.

"S-a intervenit cu o autospeciala de stingere, o ambulanta şi o maşina de interventie. Când au ajuns colegii mei la fata locului, focul ardea mocnit. S-a luat decizia evacuarii locatarilor, douazeci de persoane, zece adulti şi zece copii. Incendiul a fost lichidat dupa trei ore, timp in care a fost necesara realimentarea cu apa a autospecialei. A ars doar gunoi menajer aruncat de locatari la subsolul blocului, intr-un spatiu improvizat", a declarat plt. mj. Alin Baseşteanu, purtator de cuvânt al ISU Olt.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Specialiştii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au stabilit drept cauza a incendiului o ardere necontrolata.

Locatarii au fost lasati sa intre in locuinte, dupa ce focul a fost lichidat complet.

Sursa: News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI