Close sidebar
Close sidebar

Zeci de romanii sunt prinsi in mijlocul protestelor violente din Hamburg! Imagini infioratoare

Zeci de romanii sunt prinsi in mijlocul protestelor violente din Hamburg! Cei care muncesc in Germania au postat imagini infioratoare: masini incendiate si fum gros pe strazile unui oras devastat in aceste zile. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!Zeci de romanii sunt prinsi in mijlocul protestelor violente din Hamburg! Cai care muncesc in Germania au postat imagini infioratoare: masini incendiate si fum gros pe strazile unui oras devastat in aceste zile. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Asta arata un drum de cateva sute de metri pe strazile din Hamburg. La tot pasul, vezi masini incendiate si un fum gros care invaluie intreg orasul!

Zeci de romanii sunt prinsi in mijlocul protestelor violente din Hamburg!

Nici macar din balcon, din siguranta propriei case, romanii din Hamburg nu vad mai bine situatia. Orice drum facut prin oras implica o multime de riscuri in aceasta perioada.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

VIOLENTE EXTREME!

Ultimele date oficiale arata ca, in Germania sunt stabiliti aproximativ 340 de mii de cetatenti romani. O parte dintre ei locuiesc in zona orasului Hambrug, iar, in aceste zile, sunt martori tacuti la confruntarile violente.

Protestatari din toata Europa au venit sa demonstreze impotriva globalizarii, in conditiile in care, la Hamburg, se desfasoara summitul G20, care aduna in orasul german presedintii celor mai puternice economii din lume.

Peste 150 de politisti au fost raniti pana acum, iar numarul arestarilor devine tot mai mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI