Close sidebar
Close sidebar

Zelenski critică unele țări care nu au ajutat Ucraina în războiul cu Rusia

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a mulțumit „prietenilor adevărați” și a criticat în același timp „meschinăria” unor ţări care nu au ajutat Ucraina în războiul cu Rusia, potrivit EFE.

Laura Macovei,

Zelenski critică unele țări care nu au ajutat Ucraina în războiul cu Rusia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele ucrainean critică aspru țările care nu au fost alături de Ucraina în timpul războiului cu Rusia. 

Unii sunt prieteni, alții sunt „meschini”

Nu ne-au sprijinit la telefon, ci au fost cu noi în Ucraina. Aceasta este o prietenie adevărată şi în asta constă o alianţă”, a indicat el. La fel, pe parcursul ultimelor luni a fost de asemenea de mare importanţă atitudinea liderilor ţărilor mari, precum „Olanda, Franţa, Germania sau Spania ”.

Citește și: VIDEO- Grija macabră a autorităților ruse, transmisă de un post de televiziune local. Un băiețel de 6 ani, care și-a pierdut tatăl în război, a fost recompensat cu un smartwatch și o mașinuță de poliție

Insistând asupra Poloniei, el a spus că această ţară „a primit în braţele ei milioane de ucraineni”, într-un gest „foarte impresionant, dezinteresat”, ceea ce îl face să fie „foarte recunoscător preşedintelui polonez.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sunt multe lucruri pe care numai Andrzej (Duda) şi cu mine le cunoaştem, chestiuni despre care am discutat fără a folosi mijloace speciale de comunicare interguvernamentală, doar prin WhatsApp. Aşa a fost cazul în primele zile de război şi mai târziu.

Avem o relaţie personală foarte strânsă ”, a mărturisit Zelenski.

„Războiul se va termina şi suntem siguri că se va termina cu o victorie”

În finalul interviului, Zelenski le-a adresat un mesaj compatrioţilor săi refugiaţi în Polonia din cauza războiului, cerându-le să „rămână ucraineni” şi să arate „un mare respect pentru naţiunea poloneză”.

Citește și: VIDEO- Rusia va folosi arma nucleară dacă va fi pe cale să piardă războiul din Ucraina. Cine face avertismentul teribil

„Războiul se va termina şi suntem siguri că se va termina cu o victorie, niciun alt rezultat nu este o opţiune”, a transmis Volodimir Zelenski.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI