Close sidebar
Close sidebar

Zelenski îndeamnă liderii NATO să accepte mai repede aderarea Ucrainei: „Ucraina nu a plătit suficient?”

Zelenski cere liderilor NATO să se grăbească în a accepta aderarea Ucrainei. ”Contribuţia Ucrainei la apărarea Europei şi a întregii civilizaţii este încă insuficientă, Ucraina nu a plătit suficient?”, i-a întrebat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pe liderii Alianţei Nord-Atlantice în timpul summitului NATO de la Madrid, miercuri, potrivit CNN.

Laura Macovei,

Zelenski îndeamnă liderii NATO să accepte mai repede aderarea Ucrainei: „Ucraina nu a plătit suficient?”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesajul lui Zelenski denotă revoltă asupra tuturor evenimentelor groaznice care au avut loc până astăzi în Ucraina și continuă, din nefericire. 

„Avem nevoie de garanţii de securitate şi trebuie să găsiţi un loc pentru Ucraina în spaţiul comun de securitate”

”Contribuţia noastră la apărarea Europei şi a întregii civilizaţii este încă insuficientă? De ce mai este nevoie atunci? ”, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, prin intermediul unei videoconferinţe în cadrul summitului NATO de la Madrid.

Citeste si: Iohannis, după Summitul NATO: ”Am decis consolidarea sprijinului pentru Ucraina, prin adoptarea unui pachet de măsuri de asistenţă”

Referindu-se la lipsa unei căi clare pentru a se alătura alianţei, Zelenski a folosit analogia turnichetelor sistemului de metrou din Kiev, care sunt întotdeauna deschise până când te apropii şi apoi îţi cer să

plăteşti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Avem nevoie de garanţii de securitate şi trebuie să găsiţi un loc pentru Ucraina în spaţiul comun de securitate ”, a adăugat el.

Astăzi, o ţară care nu este membră a NATO, deşi cu sprijinul dumneavoastră, reţine de mai bine de patru luni un stat, pe care îl identificaţi oficial cu toţii drept principala ameninţare pentru voi înşivă. Şi oprim Rusia să ne distrugă şi să vă distrugă.

Citeste si: Incendiu la locomotiva unui tren ce circula pe direcția Sibiu- Râmnicu Vâlcea. Pasagerii au fost evacuați

Este o coincidenţă faptul că toţi aliaţii estici, toţi vecinii noştri, sunt în favoarea aderării Ucrainei la NATO? Nu, aceasta nu este o coincidenţă. Este logica. Este cunoaşterea vieţii în regiunea noastră ”, a conchis el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI