Close sidebar
Close sidebar

Zelenski vorbește luni în Parlamentul României - deputat PNL

​​Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa Parlamentului României luni, conform deputatului PNL Pavel Popescu.

Diana Bostan,

Volodimir Zelenski


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit acestuia, intervenția lui Zelenski în Parlamentul României va avea loc luni seară.

Zelenski vorbește luni în Parlamentul României

Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate și pentru toate statele și popoarele care iubesc pacea. Așteptăm cu nerăbdare intervenția Președintelui Zelenskyy, care se va adresa Parlamentul României luni seara, săptămâna viitoare", a scris Popescu pe Facebook.

Citeste si: Rusia este îngrijorată că Washingtonul nu este cu adevărat informat de ceea ce se întâmplă la Kremlin: ,,Acest lucru poate duce la decizii eronate din partea SUA”

Tot săptămâna viitoare, în 6, respetiv 7 aprilie, președintele Ucrainei ar urma să se adreseze și Parlamentului Irlandei și Parlamentului elen.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Zelenski a făcut un tur de forță, având intervenții video în parlamentele mai multor state, între care Marea Britanie, Canada, SUA, Germania, Italia, Israel, Polonia, precum și în Parlamentul European. De asemenea, el a avut o intervenție și la summitul extraordinar al NATO de săptămâna trecută, la care a luat parte și președintele american Joe Biden.

Volodimir Zelenski, prudent cu privire la declarațiile Kremlinului

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a distribuit un nou mesaj. De data aceasta, liderul de la Kiev a vorbit despre afirmațiile Kremlinului cu privire la progresele negocierilor dintre cele două țări.

Citeste si: Volodimir Zelenski: Nu renunțăm la nimic. Vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru, pentru fiecare dintre oamenii noștri

Președintele ucrainean dă dovadă de prudență: ”desigur, vedem toate riscurile.

Desigur, nu vedem niciun motiv să avem încredere în cuvintele anumitor reprezentanți ai unui stat care continuă să lupte pentru distrugerea noastră”.

”Ucrainenii nu sunt oameni naivi. Ucrainenii au aflat deja în aceste 34 de zile de invazie și în ultimii opt ani de război din Donbass că doar un rezultat concret poate fi de încredere”, a precizat șeful statului în mesajul distribuit pe rețelele de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI