Ege și Bulent nu contenesc să o caute pe Zeynep, după ce au aflat că tânăra a fost răpită. De îndată ce află ce s-a petrecut cu fiica sa, Gonul vine în fața familiei Guralp pentru a cere socoteală pentru cele întâmplate. Acolo, însă, va avea parte de reticența membrilor familiei Guralp.

Citește și: Se vrea răzbunare. Un nou episod din „Secrete de familie”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Sîla reușește să îl salveze pe Kuzey de <complotul> mamei sale, punându-și viața în pericol. Kuzey nu înțelege ce se întâmplă atunci când tânăra fată are o atidudine dură cee ace o privește pe mama sa.

Zeynep este în stare de șoc atunci când realizează că a fost răpită, însă nu poate alerta pe nimeni despre soarta sa.

În episodul anterior, Ege și Bulent sunt extrem de îngrijorați de faptul că Zeynep este de negăsit și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu aceasta.

Numai Melis este cea care se bucură că Zeynep nu mai face parte din viața lor iar acest lucru trezește suspiciuni pentru cei din jur. Chiar și Belkis se cutremură atunci când află că Melis ar fi coplotat la <dispariția> rivalei sale.

Citește și: Dilek, pusă în fața unei decizii dureroase. Un nou episod din „Poveste din Anatolia”

Primită să locuiască în casa familiei Bozbey, după ce casa i-a fost distrusă, Cavidan face <demersuri> pentru ca fiica ei sa rămână alături de avocatul <înstărit>, și astfel să pună mâna pe avearea acestora. Singurul lucru pe care și-l dorește Cavidan este ca vila în care locuiește familia Bozbey să devină a sa și, pentru a-și atinge scopul, pune la cale un plan malefic.

Va reuși oare Kuzey să afle ce pune la cale Cavidan, în ceea ce privește familia sa și, dacă va reuși să scape Zeynep din mâinile infractorului care a răpit-o, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul epsiod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si