Zeynep trece prin momente de groază atunci când tânărul proprietar al casei pe care a închiriat-o aceasta, încearcă să profite de faptul că este singură și neajutorată. În plus, casa în care locuiește îi periclitează sănătatea acesteia, din cauza condițiilor insalubre, și astfel, Zeynep se îmbolnăvește grav. Cu ultimele puteri, Zeynep îl sună pe Ege, pentru a o ajuta, însă apelul este “interceptat” de către Melis, iar mesajul ce îi era destinat iubitului ei, nu ajunge la acesta...

Citește și: VIDEO- Cum sunt făcute dispozitivele de vapat? Oamenii spun că nu le vor mai cumpăra niciodată: „Vrei să îmi spui că acești oameni ating muștiucul produsului fără mănuși?!”

Zeynep trece prin momente de groază

Zeynep trece prin momente de groază

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În casa familiei Guralp tensiunile sunt maxime deoarece Bulent acuză toți membrii familiei sale că au determinat-o pe Zeynep, prin acțiunile lor, să fugă din casă, iar acum este de negăsit. Bulent promite să nu ierte pe nimeni până nu o readuce în casă pe tânăra fată.

Elif încă speră ca bărbatul iubit o va salva din închisoare, însă acest lucru întârzie să se întâmple.

Zeynep trece prin momente de groază

Zeynep trece prin momente de groază

Ce se va întâmpla atunci când Kuzey reușește să facă rost de dovada faptului că Handan i-a înscenat lui Elif, furtul colierului lui Berk, și cine va veni în ajutorul frumoasei Zeynep, aflată în stare gravă, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si