Close sidebar
Close sidebar

Zi neagra in familia tinerilor morti in accidentul din Viisoara. Cei patru frati au fost condusi astazi pe ultimul drum

Lavinia, Darius, Daria si Cosmina, cei patru frati morti in accidentul din Viisoara, au fost ingropati astazi, impreuna. Sute de persoane i-au condus pe ultimul drum. Tragedia a lasat doua familii indoliate si o tara intreaga inmarmurita.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost durere de nedescris pentru familie. Au ramas fata patru copii din cei 9. Cele trei fete au fost imbracate in rochii albe de mireasa, iar baiatul in costum de mire, noteaza timponline.ro.

Ieri, in duminica Rusaliilor, a fost ingropat si Rafael, verisorul celor patru tineri, mort si el in accident.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Tragedia a avut loc joi, cand, in drum spre Negrilesti, Lavinia nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata din Viisoara. Masina in care se afla impreuna cu fratii si verisorul ei a fost spulberata de un tren plin cu calatori. Oamenii din zona spun ca lipsa barierei e motivul pentru care zeci de tineri au pierit aici de-a lungul vremii.

Localnicii din Viisoara spun ca aceasta trecere pare blestemata. O data la doi ani isi ia tributul. In 12 decembrie 2015, alti patru tineri au murit dup ace soferul de taxi nu s-a asigurat corespunzator.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI