Close sidebar
Close sidebar

Zi neagra la Exatlon! 4 accidentari grave, a curs mult sange! Momente cumplite in Republica Dominicana

Momente teribile la Exatlon. Concurentii din Columbia s-au accidentat „pe capete” la un traseu considerat de dificultate medie de catre atletii de la Exatlon Romania.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Exatlon nu este un concurs pentru oricine. Atletii din Columbia au dificutati serioase in a se adapta la traseele pe care romanii au ajuns sa le parcurga cu usurinta. Intr-o singura zi, nu mai putin de 4 atleti columbieni au avut nevoie de ajutorul medicilor din Republica Dominicana.

Prima accidentare s-a produs pentru un concurent din echipa Razboinicilor. Acesta nu si-a calculat bine unghiul de intrare in apa, dupa ce a coborat pe tobogan, si s-a lovit cu capul de malul opus, Tanarul a reusit sa iasa din apa insa s-a prabusit, nemaiputand sa termine traseul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A doua accidentare s-a produs in echipa Faimosilor. Cel mai impozant dintre concurenti, din punct de vedere fizic, a ramas inert minute in sir, sub primul obstacol dupa iesirea din apa. Atletul s-a accidentat atat de grav la brat incat pur si simplu n-a mai putut sa se miste.

Al treilea a fost un Razboinic. Acesta si-a spart capul si a avut nevoie sa fie cusut de echipa medicala.

Cel mai probabil, acesta s-a lovit in timp ce trecea pe sub un obstacol.

Ultimul concurent lovit a fost de la Faimosi. Acesta si-a spart nasul atunci cand a coborat toboganul cu apa. Lovitura a fost atat de puternica incat in cateva secunde, tanarul avea sange pe tot corpul. El a reusit sa termine totusi traseul insa a pierdut la proba de indemanare de la final.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI