Close sidebar
Close sidebar

Zi neagră pentru toți fanii Madonnei! Vestea morții a venit ca un trăsnet, la 63 de ani: „Suferea atât de mult”

Este o zi neagră pentru toți fanii Madonnei! Vestea morții fratelui artistei a căzut ca un trăsnet, la vârsta de 63 de ani, după o perioadă de lungă suferință.

Sorin Negru,

Zi neagră pentru toți fanii Madonnei

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol

Zi neagră pentru toți fanii Madonnei! Christopher Ciccone, fratele mai mic al cântăreței, a murit la vârsta de 63 de ani. Artistul suferea de cancer, transmite presa internațională.

Christopher Ciccone a murit vineri, 4 octombrie, după o lungă luptă cu cancerul, după cum a confirmat apropiații artistei pentru The Hollywood Reporter.

Născut pe 22 noiembrie 1960 în Bay City, Michigan, Ciccone a fost unul dintre frații mai mici ai Madonnei.

Potrivit presei americane, Ciccone „a murit liniștit înconjurat de partenerul său, Ray Thacker, și de alți oameni dragi”.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Christopher Ciccone, fratele mai mic al cântăreței, a murit la vârsta de 63 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Publicația TMZ relatează că a murit în Michigan și își amintește că Madonna tocmai pierduse un alt membru al familiei – mama ei vitregă, Joan Ciccone – la vârsta de 81, cu câteva săptămâni în urmă, pe 26 septembrie 2024.

Recunoscut pentru faptul că a fost designer și artist, Ciccone s-a impus pe scena artistică în anii 1990 datorită muncii sale ca director de creație pentru turneul Madonnei Blond Ambition World Tour (1990) și turneul The Girlie Show (1993)- două perioade iconice pentru vedeta pop.

Din păcate, cei doi frați au trecut printr-o perioadă de ceartă care a dus la cartea-bombă a lui Ciccone, "Life With My Sister Madonna", publicată în 2008.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI