Ce se întâmplă la Zilele Bucureștiului

Până în prezent nu se știe încă ce evenimente vor fi organizate cu această ocazie, în contextul în care pandemia de coronavirus rămâne incertă.

Cel mai probabil, la fel ca în fiecare an, Primăria Capitalei va anunța când vor fi organizate zilele Bucureștiului, dar și ce vor putea face toți cei din Capitala timp de trei zile.

Citeste si: Bilanţ COVID azi, 2 septembrie 2021: Câte cazuri noi de coronavirus s-au raportat în ultimele 24 de ore?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Zilele Bucureștiului 2021
Zilele Bucureștiului 2021

De la an la an, evenimentele s-au desfășurat în Piața Constituției, Piața Universității, parcul Cișmigiu și Centrul Istoric.

Citeste si: A început Festivalul de Film de la Veneția

Românii au putut merge la târguri, s-au putut bucura de muzică, deci este posibil ca și în acest an aceste lucruri să fie posibile. Rămâne de văzut ce decizie va lua primarul Capitalei în acest sens și când va face anunțul cel mare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si