Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ziua 17 război Israel-Hamas: Primele ciocniri în interiorul Fâșiei Gaza între israelieni și Hamas. Unde se ascund teroriștii și ce strategie au

Ziua 17 război Israel-Hamas. Armata israeliană a atacat o serie de ținte Hezbollah din sudul Libanului, pritre care și un „campus militar” și un post de observare. Al doilea transport umanitar a intrat în Gaza: lipsa combustibilului se resimte în spitale incubatoarele cu nou-născuți abia mai fac față.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE. Încă de la primele lovituri de pe data de 7 octombrie,  5.087 de palestinieni au fost uciși în lovituri israeliene, inclusiv 2.055 de copii, potrivit Ministerului Sănătății din Gaza. Acesta a adăugat faptul că 15.273 au fost răniți, informează Reuters. 

Ziua 17 război Israel-Hamas. Israelienii spun că au lovit celula libaneză care stabilea un atac cu rachete antitanc de-a lungul graniței cu Israel.

A fost cea mai dură noapte de până acum de când a început războiul. Israelul a bombardat zeci de centre de comandă și ascunzători ale teroriștilor Hamas. Armata israeliana anunță că a lovit o clădire care era folosită de teroriștii Hamas drept centru de comandă.

Membrii grupării s-au ascuns chiar în jurul celui mai mare spital din Gaza unde sunt tratați zeci de oameni răniți.

Ziua 17 război Israel-Hamas: Noi ajutoare pentru civilii din Gaza

Ziua 17 război Israel-Hamas: Al doilea convoi de ajutoare a ajuns în Gaza

[Sursa foto: Profimedia]

Armata israeliană spune că a lovit mai multe ținte Hezbollah din sudul Libanului, chiar și un „campus militar” și un post de observare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Forțele de Apărare Israelului susțin că avioanele militare au tras și într-o „o celulă teroristă” și au distrus armamentul deținut de agenți.

Avioanele armatei israeliene au tras lovituri aeriene în apropierea aproape de spitalele Al-Shifa și Al-Quds din orașul Gaza, spune site-ul de știri Wafa al Autorității Palestiniene. Încă nu există informații cu privire la victime sau la țintele atacurilor.

Citește și: VIDEO- Moarte și groază în urma atacurilor. Teroarea continuă în Fâșia Gaza

Spitalele din Gaza caută cu disperare combustibil, ținând cont de faptul că în primele 20 de camioane de ajutor care au intrat sâmbătă din Egipt nu se exista nicio picătură de combustibil.

Unicef ​​a transmis că 120 de bebeluși sunt în incubatoare- printre care și 70 de nou-născuți prematuri care sunt dependenți de aparatele care sunt conectate la generatoare de rezervă, instalate atunci când alimentarea cu energie electrică a Gazei din Israel a fost oprită.

Președintele unei sinagogi din orașul american Detroit, Samantha Woll, a fost găsită fără suflare înjunghiată într-un parc, fiind înjunghiată. Aceasta nu a fost găsită foarte departe de casa ei. Polițiștii au găsit-o în zona Parcului Lafayette, dar o primă ipoteză pe care o iau în calcul este ca aceasta să fi fost ucisă în propria casă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI