Și Pentagonul confirmă că avansul Rusiei este înghețat „în toată țara pe mai multe fronturi”.

Marile orașe ale Ucrainei sunt transformate în ruine

Bombardamentele rusești au terorizat marile orașe ucrainene. Mariupol, unde a fost distrus un teatru în care se adăposteau oameni, se transformă în ruine.

Citeste si: Rusia a stabilit noi reguli stricte pentru străinii care solicită aprobare pentru a cumpăra şi vinde active ruseşti

Citeste si: VIDEO Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru soldații ruși: „Viitorul vostru este sacrificat pentru un război fără sens”

O filmare dovedește că în clădire erau doar civili. Între timp, Statele Unite au confirmat că un cetățean american se numără printre persoanele ucise în orașul Cernigău, din nordul Ucrainei. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rebelii pro-ruşi din regiunea separatistă Lugansk afirmă că au preluat controlul clădirilor guvernamentale din Rubijne

Lugansk este, alături de Doneţk, una dintre cele două regiuni separatiste susţinute de Rusia.

Ambele sunt împărţite în zone controlate de Ucraina şi de separatiştii pro-Moscova.

Citeste si: VIDEO- Primarul unui oraș din Rusia cheamă la muncă influencerii care s-au plâns că au rămas fără Instagram

În înregistrări video postate joi pe canalul oficial al Miliţiei Populare din Republica Populară Lugansk, un soldat în uniformă afirmă: „Ne aflăm lângă administraţia oraşului Rubijne. Steagul Republicii Populare Lugansk flutură acum acolo.

Aceasta înseamnă, pentru locuitori, că dacă războiul încă nu s-a încheiat, atunci este în stadiul final”.

Citeste si: Miracol la teatrul din Mariupol bombardat de ruși. Ce s-a întâmplat cu sutele de mame și copii care se ascundeau acolo

Într-o altă înregistrare video, soldatul poate fi văzut stând în biroul primarului din Rubijne, pentru ca apoi să fie filmat în timp ce pune staegul Republicii Populare Lugansk pe clădirea guvernamentală.

Citeste si: Vladimir Putin: Ruşii pro-occidentali sunt ”trădători naţionali” din a ”cincea coloană”, care ”nu pot trăi fără stridii şi libertatea de gen”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si