Ziua 25 război Israel-Hamas. Unul dintre polițiștii care au fost răniți în timpul revoltelor de la Aeroportul din Daghestan s-a stins din viață. 

Anunțul a venit din partea Directorului Adjunct al Aeroportului, care a spus că ofițerul a fost lovit cu o piatră în cap. 
În cadrul atacului antisemit au participat  sute de musulmani, după ce un avion cu evrei a aterizat în aeroport.

20 de persoane au fost rănite și 60 au fost arestate, în urma revoltei antisemită de la aeroportul din Mahacikala, a declarat Ministerul Sănătății din Daghestan, potrivit publicației ruse Kommersant. 

ziua 25 război israel-hamas

Ziua 25 război Israel-Hamas: conflictul dintre cele două părți continuă.

[Sursa foto: Profimedia]

Ziua 25 război Israel-Hamas: Peste 60 de lucrători ONU au murit în Fâșia Gaza

Șeful Agenției ONU pentru refugiații palestinieni (UNRWA) a vorbit despre situația reprezentanților ONU care se află pe teren în Gaza. Acesta a spus că 64 dintre colegii lui de la UNRWA au fost omorâți în puțin mai mult de trei săptămâni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai exact, este vorba despre "cel mai mare număr de lucrători umanitari ai ONU uciși într-un conflict într-un timp atât de scurt", scrie AFP.

În ciuda tuturor avertismentelor ONU cu privire la faptul că în Gaza nu sunt folosite suficiente ajutoare pentru a satisface „nevoile umanitare fără precedent”, premierul israelian Benjamin Netanyahu a precizat că o oprire a focului ar fi de fapt o predare Hamas, ai cărui militanți înarmați au ucis 1.400

de persoane și au luat peste 230 de ostatici în atacul fără precedent de pe 7 octombrie, arată ultimele cifre israeliene.

Citește și: Israelul a eliberat primul ostatic luat de Hamas. Femeia-soldat a fost răpită pe 7 octombrie

ziua 25 război Israel-Hamas

Ziua 25 război Israel-Hamas: conflictul dintre cele două părți continuă.

[Sursa foto: Profimedia]

26 de camioane cu alimente și medicamente au trecut luni în Fâșia Gaza prin Rafah, la granița cu Egiptul, a transmis Crucea Roșie Palestiniană, potrivit The Guardian. 

De pe 7 octombrie și până în prezent, 144 de camioane cu ajutoare au ajuns în Fâșia Gaza.

Israelul spune că peste 200 de ostatici sunt ținuți de Hamas în Fâşia Gaza. Premierul Benjamin Netanyahu a spus că acțiunea terestră din Gaza vine cu posibilitatea salvării lor.

"Hamas nu va face acest lucru decât dacă va fi sub presiune", a declarat el reporterilor: "Evident, l-am întâmpinat pe ostatic cu brațele deschise după acțiunea de succes de ieri... dar suntem hotărâți să îi aducem pe toți ostaticii înapoi acasă. Credem că această metodă are o șansă".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si