Petrecere mare de ziua lui Nuțu Cămătaru. Bărbatul și-a chemat maneliști celebri să-i stea alături. Cunoscutul interlop a împlinit 58 de ani. Nuțu nu a vrut ca această zi să treacă nesărbătorită.

Citeste si: VIDEO|Sile Cămătaru a fost la un pas de moarte: „A avut plămânii afectaţi 90%”

Cu o seară în urmă, Nuțu a organizat o petrecere de zile mari.

El și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi, într-un local de fițe din Capitală. În cadrul evenimentului, au participat invitați de seamă.

Nuțu Cămătaru și-a serbat ziua de naștere

La ziua lui Nuțu au cântat maneliști celebri. Printre cântăreți se numără: Florin Salam, Tzancă Uraganu, dar și Alex Kojo, cunoscutul solist al trupei Kana Jambe.

ziua-lui-nutu-camataru

Maneliști celebri au fost prezenți la ziua lui Nuțu Cămătaru.

[Sursa foto: Captură Video]

Codic Maticiuc a fost și el prezent. Bărbatul este autorul cărții în care Nuțu Cămătaru își povestește toatî viața. Codin nu a avut cum să lipsească de la un așa eveniment.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Viata nestiuta a lui Nutu Camataru

Cunoscutul lider al interlopilor a petrecut până în zori de zi, iar el a fost tot timpul pe ringul de dans.

Tzancă Uraganu și Florin Salam, dar și Alex Kojo au cântat toată noaptea pentru Nuțu Cămătaru, iar dedicațiile speciale au curs...fără număr, așa cum se întâmplă la astfel de petreceri cu maneliști.

Pe rețelele de socializare ale invitaților au apărut mai multe imagini de la petrecerea de seara trecută, acolo unde atmosfera a fost una incendiară. Tortul aniversar al lui Nuțu Cămătaru a fost reprezentat chiar de cartea pe care Codin Maticiuc a lansat-o împreună cu el.

ziua-lui-nutu-camataru

Tzancă Uraganu i-a cântat lui Nuțu.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro! FOTO

Nuțu Cămătaru, sau pe numele său real Ion Balint, e liderul uneia dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din țara noastră, „Clanul Cămătărilor”, o rețea infracțională care ar avea peste 200 de membri.

Nuțu a crescut în Ferentari. El deține mai multe proprietăți imobiliare, printre care și o fermă. De-a lungul timpului a primit mai multe condamnări penale pentru furt, violare de domiciliu, tâlhărie, șantaj, sechestrare de persoane și constituire de grup de crimă organizată.

Citeste si: Codin Maticiuc, alături de Nuțu Cămătaru la aniversarea a 58 de ani: ”E ziua dresorului”. Florin Salam și Tzancă Uraganu au întreținut atmosfera


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si