Close sidebar
Close sidebar

Ziua mama normala, noaptea isi vinde corpul pe bani. Marturisire frapanta facuta de o femeie: "De cand lucrez ca prostituata..."

O femeie isi castiga existenta practicand cea mai veche meserie din lume. Desi are o licenta in criminologie, femeia a ales sa isi vanda corpul pe bani.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elle Stranger, in varsta de 31 de ani, spune ca meseria pe care o practica a ajutat-o mult in relatia cu fiica sa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Faptul ca sunt striperita ma face o mama mai buna pentru ca mi-am dezvoltat simtul emaptic. M-a invatat cum pot contribui la dezvoltarea personalitatii unui om. Fiica mea va fi o persoana sigura pe fortele proprii.

I-am spus fiicei mele de cand era mica ca mama ei danseaza, vorbeste cu oameni si spune glume pentru bani. Cred ca oamenii sunt de parere ca nu imi pot creste copilul intr-un mediu adecvat si sigur pentru ca isi proiecteaza propriile temeri si prejudecati asupra mea. Atunci cand sunt mama, sunt mama, atunci cand sunt in lumea adultilor, imi fac job-ul. Cele doua nu se suprapun”, spune femeia, potrivit Mirror.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI