Close sidebar
Close sidebar

Ziua Mondială a Frumuseții 2023. Când se sărbătorește și ce semnificație are?

Ziua Mondială a Frumuseții 2023. Pe ce dată se sărbătorește ziua dedicată frumuseții. Află când pică această sărbătoare și ce semnificații are.

Elena Tasca,

Ziua Mondială a Frumuseții 2023. Când se sărbătorește și ce semnificație are? 

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ziua Mondială a Frumuseții 2023. În fiecare an, pe data de 9 septembrie, lumea sărbătorește ziua internațională dedicată frumuseții. Află care sunt semnificațiile acestei zile.  

Ziua Mondială a Frumuseții, 9 septembrie 2023

Comitetului Internațional al Esteticii și Cosmeticii (CIDESCO) a decis, în anul 1995, ca ziua de 9 septembrie să fie dedicată sărbătoririi frumuseții. De atunci, în fiecare an, pe data de 9 septembrie se celebrează Ziua Mondială a Frumuseții.

Ziua Internațională a Frumuseții, 9 septembrie, s-a decis la inițiativa rusească a CIDESCO.

Reprezentanții CIDESCO încurajează celebrarea frumuseții prin alăturarea în campania  International Beauty Day (Ziua Internațională a frumuseții). Acest lucru presupune postarea pe rețelele sociale a unei/unor poze sau videoclipuri care definesc frumusețea pentru fiecare, utilizând hastag-ul #InternationalBeautyDay. 

Anual, pe data de 9 septembrie, CIDESCO organizează evenimente pentru celebrarea aceste importante zi, dedicate frumuseții interioare și exterioare. La evenimentul din anul 2017, Anna-Cari Gund, președinta CIDESCO, a precizat despre industria frumuseții următoarele:

"Industria frumuseții este extrem de valoroasă, deoarece ajută oamenii din întreaga lume să arate şi să se simtă bine, atât în interior cât şi în exterior"

[Sursa foto: CIDESCO]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Industria frumuseții este extrem de valoroasă, deoarece ajută oamenii din întreaga lume să arate şi să se simtă bine, atât în interior cât şi în exterior".

Citește și: Zile libere 2023. Când pică următoarele zile libere legale?

Ce semnificație are această zi?

Ziua Mondială a Frumuseții este ocazia perfectă pentru celebrarea frumuseții interioare și exterioare. În această zi toată lumea trebuie să conștientizeze importanța pe care trebuie să o acorde aspectului, investirii în produse și tratamente de calitate care să îi ajute la punerea în valoare și

la îngrijirea frumuseții. 

CIDESCO, întemeiatorul zilei dedicate celebrării frumuseții la nivel internațional, are ca principală misiune stabilirea şi menţinerea celor mai înalte standarde de terapie pentru frumuseţe şi cosmetică din întreaga lume. Astfel, în fiecare an, cu ocazia Zilei Mondiale a Frumuseții, CIDESCO prezintă și susține cele mai noi tratamente și terapii în vederea menținerii frumuseții exterioare, dar și interioare.

Ziua Mondială a frumuseții, pe rețelele sociale se celebrează cu hastag-ul #InternationalBeautyDay

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

CIDESCO are o reţea de şcoli şi centre de formare în peste 40 de ţări din întreaga lume. Aceste școli sunt dedicate învățării și aprofundării industriei frumuseţii şi cosmeticii. La finalizarea cursurilor în școlile CIDESCO, elevii primesc diplome recunoscute la nivel internațional. Primele şcoli de frumusețe și cosmetică au fost create în Belgia, Germania şi Elveţia, încă din 1957.

În prezent, CIDESCO are sediul la Zurich.

Citește și: Ziua Crucii 2023. Pe ce dată pică și ce trebuie să facă creștinii în această zi de sărbătoare?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI