Close sidebar
Close sidebar

Zodia care obține tot ce își dorește în 2019

Pentru una dintre zodii anul 2019 se anunță a fi de departe cel mai bun și cel în care își va trece în cont cele mai multe reușite.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest nativ va cunoaște schimbări majore în domeniile importante: iubire, bani, carieră. Astfel că cel mai norocos nativ al zodiacului este nimeni altul decât capricornul.

Acestor nativi o să le iasă tot ce își propun și nimic nu le va sta în cale atunci când își doresc ceva.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Descoperire macabră! 269 de cadavre de copilași cu vârste între 5 și 14 ani au fost găsite! "Cei mici au fost îngropați e vii!"

La polul opus, nativii care nu vor avea un an prea bun sunt gemenii.

Ei sunt greu încercați și trebuie să depună eforturi mari şi să facă compromisuri pe care până acum nici nu le luau în considerare.

Gemenii trebuie să se gândească de două ori înainte de a acţiona, indiferent de situaţie, în anul 2019, căci orice mișcare îi poate costa scump.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI