Close sidebar
Close sidebar

Zodia care sufera cel mai mult anul acesta. Va varsa lacrimi din dragoste

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre zodii va infrunta multe obstacole pana la finele anului.
 
Nativii Sagetator vor avea de parcurs un an greu, cu obstacole si situatii dificil de rezolvat. Din pacate, astrologii spun ca acestia vor suferi mult.
 
Nu trebuie insa sa se demoralizeze, ci din contra, trebuie sa lupte pentru a razbi si sa vada acest aspect negativ ca pe o lectie pe care trebuie sa si-o insuseasca.
 
Multe probleme vor fi in dragoste, unde se vor izbi de gelozii nefondate, de critici dure, de momente de declin psihic si emotional, insa, daca vor avea tarie de caracter, daca isi vor asculta intuitia si isi vor atrage de partea lor persoane importante, vor reusi sa obtina beneficii pe partea profesionala, posibil chiar o avansare in functie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI