Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Citeste si: Sandra Izbașa, legătura secretă cu Gică Craioveanu! Toate detaliile vor ieși la iveală în scurt timp

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA MARTIE 2019:

Zodiac chinezesc MARTIE 2019 – Sobolan

Martie poate fi o luna palpitanta in bine dar nu te astepta ca toata lumea sa iti urmeze sfatul sau sa adopte ideile tale imediat. Vei fi in forma maxima cand vine vorba de facut planuri sau sa it folosesti imaginatia creativ. Chiar daca te focusezi pe sarcini precum distratul copiilor sau viata sentimentala, tot va merita timpul investit.

Dupa mijlocul lunii, incetineste ritmul si fa planuri solide. Este de bun augur si beneficiezi de noroc daca vei face schimbari in preajma casei tale.

Citeste si: Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider incontestabil în audiențe de Mărțișor

Zodiac chinezesc MARTIE 2019 – Bivol

Aceasta luna va trece ca vantul si ca gandul si te vei intreba unde s-a dus.

Din fericire, energiile ceresti ce te inconjoara toata luna martie iti vor permite si facilita sa mergi mai departe in majoritatea sectoarelor vietii, in special la munca, business si studiu. Asteapta-te la revelatii si constientizari in a intelege. Nu numai ca vei pricepe mai multe dar vei fi in stare sa folosesti practic cunostintele invatate. In a doua parte a lunii, vor fi oportunitati romantice pentru Bivolii singuri.

CITEȘTE CONTINUAREA PE KFETELE.RO!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si