Close sidebar
Close sidebar

Zodii de barbati care sunt "ZEI" in dormitor! Te incita printr-o simpla atingere

Din punct de vedere astral, cateva zodii masculine le pot oferi femeilor momente de neuitat in dormitor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

BARBATUL CAPRICORN

Din lista de zodii de barbati care fac minuni in dormitor cu o singura atingere, Capricornul se afla abia pe locul 4. Acest nativ stie unde sa puna mana si mai ales in ce moment al preludiului. Barbatul Capricorn este foarte atent la sensibilitatile unei femei si niciodata, dar niciodata, nu actioneaza fara a rupe contactul cu privirea acesteia.

BARBATUL BALANTA
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul Balanta se pricepe foarte bine la masaj. Daca vrei senzualitate in stare pura, contacteaza-l pe acest nativ. Poate sa isi foloseasca mainile si cu scop terapeutic dar si in alt scop, izvorator de placeri nebanuite.

BARBATUL FECIOARA

Barbatul Fecioara tace si face. Nu accepta partide de amor banale si te pune mereu in dificultatea de a alege dintr-o gama larga de ‘oferte’ (a se citi aventuri) sexuale.

Nu subestima imaginatia acestui nativ, chiar daca la prima vedere poate parea destul de snob si nu ar face fata tensiunii sexuale acumulate in timp.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI