Close sidebar
Close sidebar

Zodii predispuse sa insele

Acestea sunt zodiile care insala cel mai des, iar motivele pentru care o fac sunt diferite.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gemeni

Principalul motiv pentru care nativii gemeni insala este plictiseala. Astfel, daca nu esti intuitiv si nu le intelegi nevoile,  vor gasi imediat pe cineva care sa o faca.

Leu

Nativii Leu prefera sa se inconjoare de persoane care le apreciaza. Daca vor simti in relatia lor o lipsa de iubire sau de atentie, isi pierd interesul pentru partener si nu vor ezita sa insele.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Scorpion

Acestui semn zodiacal nu ii place când flacara de la inceput nu mai arde atât de puternic. De asemenea, in cazul in care simt ca nu mai au aceeasi libertate de a-si impartasi dragostea, pot insela.

Sagetator

Sagetatorii nu vor sta intr-o relatie plictisitoare. Potrivit elle.ro, când relatia devine mult prea apropiata, obisnuiesc sa insele pentru a demonstra ca inca sunt liberi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI