Close sidebar
Close sidebar

Zodiile care nu isi vor insela niciodata partenerii. Ele stiu sa iubeasca cu adevarat

Acestea sunt cele mai fidele zodii ale horoscopului, spun astrologii.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Taur
Persoanele nascute in zodia Taur adora confortul si sunt foarte senzuale. Le place stablitatea si pot, foarte usor, sa devina dependenti de persoana de langa ei. Nativul Taur isi va respecta partenera si ii va fi fidel atata timp cat sentimentele de dragoste sunt reciproce. Nativii Taur adora sa planifice lucrurile cu cat mai mare atentie si sunt foarte atenti la orice problema care le poate apare in cale, inclusiv obstacolele din casatorie si relatii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Rac
Dintre toate cele 12 semne zodiacale, Racul este fara indoiala cel mai devotat si dispus sa faca orice ii sta in putinta pentru a avea o relatie sigura si plina de dragoste. Nativii Rac iubesc caldura familiei si vor sa petreaca cat mai mult timp acasa, inconjurat de cei dragi. Este dispus la orice compromis atata timp cat cei din jurul lui sunt fericiti.

Tin insa si la propria lor fericire si asteapta acelasi devotament din partea persoanei pe care o iubeste.

Fecioara
Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt sensibile, creative si intuitive atunci cand vine vorba de sentimente si de nevoile celor din jurul lor. Nativii Fecioara sunt cei pe care orice persoana se poate baza atunci cand trece prin momente dificile, atunci cand ai nevoie.

Aceste calitati fac din nativii Fecioara unii dintre cei mai extraordinari parteneri de viata, pe care te poti baza oricand ai nevoie. Nu trebuie insa sa uiti de faptul ca si ei au nevoie sa stie ca le esti alaturi si ca le acorzi atentia si dragostea ta.

Citeste mai mult pe elle.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI