Berbec
Poti fii sigura ca un Berbec va fi furios. Acesta se infurie destul de usor, asadar o cearta este iminenta. Ce poti face? Cere-ti scuze, apoi asteapta o perioada pentru ca acesta sa uite incidentul. Nu te poti astepta sa te ierte prea curand, insa incearca sa nu mai faci nimic gresit. In timp relatia voastra se va imbunatati, insa nimeni nu poate spune daca este vorba de cateva saptamani sau, din contra luni sau ani.


 

Taur
Daca ai gresit in fata unui Taur, lucrurile nu arata prea bine pentru tine. In functie de ceea ce ai facut, este posibil sa nu mai poti face nimic pentru aceasta relatie. In plus, in cazul lui, cu cat incerci sa repari o greseala, cu atat faci mai mult rau, complicand situatia. Nativul Taur va crede ca orice lucru dragut pe care il faci are o insemnatate ascunsa si poate crede ca incerci sa il santajezi emotional. Ce poti face? Absolut nimic. Da-i timp si incearca sa interactionezi cat mai putin cu acesta. Cu putin noroc, furia acestuia va trece.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Gemeni
Gemenii sunt mult mai concentrati pe alte lucruri decat pe ura, asa ca cel mai probabil vor uita ceva mai repede ca au fost suparati pe cineva. Mintea lor este impartita in multe directii si este greu pentru ei sa se concentreze pe un singur lucru.

Cu toate ca sunt incapatanati, Gemenii nu se vor duce niciodata in toate directiile pe care le aleg.

Cu abilitatile lor sociale, Gemenii cred in puterea comunicarii si considera ca a vorbi despre ce ii deranjeaza este calea spre rezolvarea unui conflict. Chiar daca sunt pacifisti, atunci cand problemele raman nerezolvate, Gemenii vor folosi un sarcasm taios. Atunci cand sunt raniti, nu vor judeca, ci vor incerca sa vada lucrurile din perspectiva celuilalt.

Citeste mai mult pe elle.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si