Berbec

Femeia Berbec flirteaza asa cum respira, motiv pentru care sunt sanse mari sa se transforme dintr-o cunostinta in amanta. in plus, este si foarte ambitioasa, iar atunci cand se simte atrasa de un barbat nu mai tine cont daca acesta se afla intr-o relatie stabila sau chiar este casatorit. Femeia Berbec va face orice pentru a cuceri barbatul pe care il vrea.

Gemeni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Si nativa Gemeni intra in clasamentul femeilor care sunt o amenintare chiar si pentru cele mai sudate cupluri. Este extrem de inventiva, iar atunci cand isi doreste ceva, va obtine, fara sa se gandeasca la consecinte. Nu te baza pe femeia nascuta in aceasta zodie care iti spune ca intre ea si partenerul tau este doar o simpla relatie de prietenie!

Scorpion

Nimeni nu poate rezista in fata farmecelor femeii nascute in zodia Scorpion. Este atat de inventiva incat orice plan de cucerire ii iese „ca la carte”. Este genul de femeie capabila sa desparta orice cuplu, insa nu din orgoliu sau doar pentru ca poate. 

Nu, nu este o Jolene, ci doar o femeie sensibila in fata iubirii. Este conştienta ca iubirea adevarata nu vine decat o singura data in viata şi nu are de gand sa fie spectatoarea propriei ratari pe plan emotional.

Citeste mai mult pe unica. ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si