BERBEC:
Asteptarea va lua sfarsit pentru nativii acestei zodii pentru ca in anul 2018 vor intalni persoana potrivita alaturi de care vor putea sa-si construiasca o relatie bazata pe
sinceritate si dragostea, si, de ce nu, chiar o casnicie.

Pentru cei care au deja o relatie, astrele favorizeaza dragostea in noul an si relatia pe care o au se poate concretiza chiar intr-o casnicie.

Legatura dintre parteneri se intareste si vor exista momente pline de tandrete si romantism.

TAUR:
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor avea parte de multa distractie in anul ce urmeaza si isi vor gasi marea dragoste. Deja noul an pare a fi unul promitator pentru tauri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Taurii nu trebuie sa fie pesimisti pentru ca tot ce este mai bun va veni in 2018 din punct de vedere sentimental, iar nativii care au deja o relatie, ar trebui sa stea linistiti pentru ca partenerul de viata le va oferi mai multa dragoste ca oricand.

VARSATOR:
Anul 2018 se va concentra asupra planului sentimental al acestor nativi. Varsatorii vor avea parte de surprize placute inca din ianuarie si vor intalni pe cineva care le va schimba orice perceptie despre iubire.

Lumea lor va fi data peste cap si lumea lor se va invarti in jurul persoanei iubite. Deci, nativii acestei zodii care sunt singuri acum, nu trebuie sa-si faca ganduri negre pentru ca anul ce urmeaza le va aduce tot ce este mai bun.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si