RAC:
Daca in 2017, racii au avut parte numai de dezamagiri in dragoste, acum totul se va schimba. Vor fi capabili sa treaca peste toate esecurile din fostele relatii si vor fi pregatiti pentru un nou inceput pe plan sentimental.

In momentul in care vor intalni persoana potrivita, acesti nativi isi vor da seama de ce nu au merg relatiile anterioare. Anul 2018 va fi un an plin de iubire si voie buna pentru raci.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

PESTI:
Nativii din aceasta zodie sunt cei mai iubiti in anul ce urmeaza! Pestii isi vor gasi sufletul pereche in anul 2018. Aceasta persoana ii va completa perfect si vor stabili o conexiune mentala ideala, in primul rand, apoi conexiunea se va concretiza in dormitor.

Acesti nativi vor trai o poveste de dragoste ca in povesti si totul va fi perfect, incat la inceput vor crede ca nu este adevarat. Pestii care sunt deja intr-o relatie, vor realiza ca persoana de langa ei trebuie sa le ramana alaturi pentru tot restul vietii.

Sursa: estisuperba.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si