Scorpion

Semnul zodiacal cu personalitatea cea mai atractiva este Scorpionul. Dau dovada de pasiune, energie si chiar obsesie atunci cand îsi doresc ceva. Scorpionii sunt pe jumatate dependenta, pe jumatate rautate. Scorpionii nu se considera atat de malefici, dar adevarul e altul.

Taur

Chiar daca Taurii sunt extrem de încapatanati, personalitatea lor poate crea dependenta pentru ceilalti. Sunt extrem de determinati si de încapatanati cand îsi doresc ceva, asa ca te cuceresc pe loc cu felul lor de a fi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Nimeni nu poate sta în calea unui Taur care îsi doreste ceva, e ca si cum ai încerca sa opresti un dependent de substante sa le mai foloseasca.

Balanta

Balantele sunt extrem de materialiste si iubesc lucrurile scumpe asa ca fac cumparaturi si cheltuiesc pana nu mai raman cu niciun ban.

Sunt dependeti de cheltuit bani si reusesc cu greu sa se abtina.

Balantele dezvolta obsesii pentru lucrurile pe care si le doresc si nu renunta pana cand nu le obtin. Obiectul dorintei lor poate fi si o persoana, care va fi ca un trofeu atunci cand va fi a lor.

Balantele vor mereu sa se simta superioare. Cu toate acestea, cuceresc cu sarmul lor pe aproape oricine.

Citeste mai mult AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si