Close sidebar
Close sidebar

Zodiile cele mai singuratice în anul 2020. Ordine în viața de cuplu și trierea prietenilor

O parte dintre nativii zodiacului vor avea un an în care vor avea nevoie de multă liniște, intimitate, de timp cu ei înșiși pentru a-și pune gândurile în ordine și pentru a-și reîncărca bateriile.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rac

Persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal sunt persoane care au nevoie de singuratate si de un spatiu intim destul de mare pentru a se putea simti in largul lor. Deși nu le place să fie în centrul atenției, cumva tânjesc după asta în mod paradoxal. Nu au prieteni numerosi iar cei pe care ii au ies inevitabil din vietile lor, in momentul in care nativii acestei zodii considera ca si-au indeplinit functiile, așadar se anunță schimbări majore în cadrul cercului de prieteni.

Citeste si: Polițistă prinsă în timp ce se iubea cu colegul mai bătrân cu 31 de ani, chiar în mașina de poliție

Citeste si: Mesajul emoționant al mamei lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini! Ce spune despre copilul ei, pe care trebuia să îl sărbătorească astăzi, de Sf. Ion

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Scorpion

Firi meditative, misterioase, cu înclinații spre spiritualitate, persoanele cu acest semn zodiacal vor fi destul de singuri în anul 2020. Cei care nu au o relație nu își vor găsi anul acesta sufletul pereche, iar prietenii mulți de care obișnuiați să vă încojurați vă cam uită o perioadă.

Citeste si: Informații șocante ies la iveală. O altă pacientă ar fi fost arsă la Spitalul Floreasca

 

Săgetător

Nativul Săgetător se simte foarte bine singur, iar anul acesta și-l va dedica în totalitate lui. Cu greu ar putea face cineva față simțului său de explorator și energiei sale. În plus, nu este genul de persoană care să se implice prea ușor într-o relație de dragoste serioasă, pentru că își iubește libertatea.

Pentru a se dezvolta, are nevoie să poată cunoaște cât mai multe persoane interesante, să descopere cât mai multe locuri noi și inedite.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI