Close sidebar
Close sidebar

Zodiile cu cea mai puternica intuitie. Anticipeaza intentiile celorlalti, de parca le-ar citi gandurile

A avea o intuitie puternica inseamna un dar minunat, iar patru din cele 12 semne zodiacale se pot lauda cu acesta. Vocea lor interioara le vorbeste atat de clar, incat se pot baza pe ceea ce simt in orice situatie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Leu

Intuitia ta te determina sa fii ceea ce esti: o persoana expansiva, dornica de a arata tot ceea ce simte. Este de apreciat la tine ca atunci cand iei o hotarare gresita, iti asumi responsabilitatea si faci tot posibilul sa te redresezi. iti place sa dai sfaturi si sa ajutii, iar unii te considera o persoana inteleapta.

Scorpion

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pui atat de multa pasiune in ceea ce faci, incat intuitia ta functioneaza la capacitate maxima,  ca un al doilea creier pentru tine. Ai o putere de a citi gandurile altor oameni si de a-ti da seama de intentiile lor, de aceea esti mereu precauta si nimic nu te ia prin surprindere.

Analizezi caracterul celor din jur si esti foarte atenta la detalii. Intuitia te ajuta sa identifici prietenii falsi din viata ta, motiv pentru care rar esti deceptionata. Cand vine vorba de alegeri, iti asculti intotdeauna inima si nu sfaturile apropiatilor.

Sagetator

Iti place sa meditezi adesea si sa reflectezi asupra situatiilor din viata ta. De multe ori, te intrebi de ce ai facut anumite alegeri in trecut si te gandesti la cum s-ar fi schimbat viata ta daca ai fi ales o alta cale.

Pentru a lua o decizie, ai nevoie de timp si de liniste, moment in care iti pui toate gandurile pe hartie si vezi atat avantajele, cat si dezavantajele. De multe ori, adormi cu un gand si te trezesti cu altul, dar asta nu inseamna ca esti o persoana nesigura, ci doar ca acorzi timp pentru fiecare traire. Uneori, poate nu iti folosesti intuitia la capacitate maxima, insa esti prudent prin natura ta. 

Citeste mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI