Barbatul, care era singurul model cu tatuaje pe tot corpul, a fost gasit mort, miercuri, in apartamentul sau din Plateau-Mont-Royal din Canada, noteaza Mirror. La 16 ani, modelul si-a facut primul tatuaj, iar pana la 19 ani avea deja corpul acoperit cu tatuaje. La varsta de 15 ani a descoperit ca are o tumoare, iar medicii i-au spus ca ori va muri ori va ramane desfigurat. „Cred ca acest lucru m-a facut sa devin obsedat de macabru si morbid”, declara el in anul 2016.

„Operatia de inlaturare a tumorii a decurs perfect, insa de atunci, am stiut ca viata este mult prea scurta sa nu imi indeplinesc visele privind tatuajele si modificarile corpului meu”, a explicat Zombie Boy.

La scurt timp dupa operatie, si-a facut primul tatuaj, un craniu si oase incrucisate, pe umar. El a afirmat ca porecla Zombie i-a fost data de prietenii lui. Rick era acoperit de tatuaje din cap si pana in picioare si detinea recordul mondial pentru cele 176 tatuaje. Zombie Boy urma sa implineasca 33 de ani saptamana viitoare. Lady Gaga se declara devastata de moartea prietenului ei. Cei doi au devenit prieteni in anul 2011, cand Rick a aparut in videoclipul artistei, „Born This Way”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Suicidul prietenului meu Rick Genest, Zombie Boy, este devastator.

Trebuie sa lucram din greu sa schimbam cultura, sa aducem sanatatea mintala pe primul loc si sa stergem stigmatizatul despre care nu putem vorbi. Daca suferiti, sunati un prieten sau un membru al familiei astazi. Trebuie sa ne salvam unii pe ceilalti”, a scris artista pe Twitter.

sursa: unica.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si