Ca să își ascundă identitatea, în loc de mantie, bărbatul din imagini a folosit o pătură și a trecut la atac. Atent, ca să nu fie văzut de nimeni, a tăiat în doar câteva secunde lanțul cu care proprietarul își asigurase scuterul. Un singur lucru i-a lipsit: cheia cu care să îl pornească. Asta nu a fost o piedică. Bărbatul a încălecat scuterul și a început să dea din picioare ca să îl mute din loc.

„Zorro” de București, hoțul acoperit cu o pătură, care a furat un scuter din fața unui bloc

„Am lăsat scuterul parcat la scara blocului. Să zic că am urcat 30 de minute sus, după care am coborât și nu mai e scuterul. Scuterul a fost furat de așa zisul Zorro. Cine l-a furat a știut ceea ce face pentru că a deconectat de undeva de sub scaun alimentarea lui și atunci nu mai sună alarmă, nu se mai blochează, nu nimic”, a povestit proprietarul.

Petru a depus plângere la poliție, însă, a pornit și o investigație pe cont propriu. A reușit să obțină mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere din ziua furtului. A rămas fără cuvinte când a văzut cum a acționat hoțul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

O anchetă a fost deschisă de polițiștii de la Secția 14, însă, până acum, scuterul este de negăsit, la fel și hoțul mascat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si