Dacă ești genul de persoană care nu iese din casă dacă soarele bate prea puternic, cu siguranță îți vei dori să încerci una dintre următoarele experiențe indoor!

1. Provoacă-ți gândirea logică la un joc de escape room!

Când ai fost ultima dată la o experiență de tip escape room? Se numără printre cele mai căutate activitati Bucuresti în zilele călduroase de vară – adrenalină la maxim într-un spațiu răcoros.

Poate vrei să vizitezi un spital psihiatric din perioada Uniunii Sovietice ce era folosit drept închisoare sau poate vrei să te alături găștii de bandiți din Wild West, dacă ești inspirat și iei cele mai bune decizii, vei putea evada din aceste spații în mai puțin de 60 minute. Un joc de escape room este una dintre activitățile pe care trebuie neapărat să le bifezi în această vară, mai ales că în București există multe astfel de jocuri pline de adrenalină.

2. Surprinde-ți iubita cu o relaxare în doi la un SPA!

Dacă vrei să îți surprinzi iubita într-o zi caniculară de vară în București, nu o duce la ștrand, acolo e unde e mare îmbulzeală, ci oferă-i un răsfăț la SPA. Cu siguranță o astfel de experiență va fi mult mai apreciată. În plus, poate fi și o idee foarte bună de cadou cuplu. Dacă urmează să mergi la o cununie civilă sau la aniversarea unor prieteni, le poți oferi cadou o astfel de experiență romantică.

Citeste si: VIDEO| Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul Mării Negre. Peste 200.000 de oameni petrec mini-vacanța la mare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

3. Participă la o degustare de băuturi fine cu prietenii!

Dacă ești iubitor de băuturi fine, cum ar fi gin, whiskey sau cognac, poți participa la o degustare în centrul Bucureștiului alături de prieteni. Vei învăța cum să alegi o băutură de calitate, cum să apreciezi și să diferențiezi diverse gusturi. Poate fi activitatea perfectă pentru o seară de vineri, după o săptămână grea de lucru.

4. Provoacă-ți familia la o cursă de karting indoor!

Kartingul indoor este o activitate perfectă pentru familii în zilele toride de vară în București. Dacă vrei să scapi de căldura dintre betoane și copiii nu mai vor în parcuri, oferă-le o experiență plină de adrenalină la o cursă de karting. Distracția la maxim este asigurată. Să câștige cel mai bun!

Citeste si: Și câinilor le place relaxarea la piscină

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

5. Învață să joci un sport nou – squash!

Dacă ai puțin timp liber și vrei să îl valorifici cât mai bine, recomandarea noastră este să îți investești energia în învățarea unui sport nou. Squash-ul se numără printre sporturile la modă în momentul de față – este relaxant, distractiv, cu efecte pozitive asupra organismului.

Îți garantăm că te vei bucura de practicarea unui astfel de sport, chiar dacă ești genul de persoană sedentară.

După cum poți observa, în București chiar nu ai cum să te plictisești, chiar și în cele mai călduroase zile ale anului. Indiferent de activitatea pe care o alegi, cu siguranță te vei relaxa, te vei distra și pentru câteva momente vei uita de gradele din termometru.

Citeste si: Ce bijuterii să porți? Recomandări pentru fiecare ocazie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si