Printre acestea se numără Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Școala Gimnazială „Sf. Calinic de la Cernica”, Colegiul Tehnic „Petru Maior”, Școala profesională specială pentru deficienți de auz "Sfânta Maria" și Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu”.

Primarul Ciprian Ciucu a subliniat importanța mediului în care învață elevii, remarcând diferența semnificativă între a studia în clădiri reabilitate și în cele vechi și degradate. Cu o săptămână înainte de începerea cursurilor, mobilierul a fost mutat și clasele au fost pregătite pentru a primi elevii.

Ciprian Ciucu a menționat că investiția în reabilitarea școlilor nu se limitează doar la aspectul fizic al clădirilor, ci are un impact profund asupra formării și educației elevilor. De asemenea, a promis că prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se va achiziționa mobilier nou.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

Printre cei mai entuziasmați de noile spații școlare s-au numărat elevii de la Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gheorghe Airinei” (PTTR), care au trecut de la o clădire veche, cu riscuri seismice, la școala reabilitată "Sf. Calinic de la Cernica". Elevii au exprimat bucuria lor pentru schimbarea majoră și au subliniat diferența dintre condițiile de învățare anterioare și cele actuale.

Inspectorul școlar pentru management instituțional Sector 6, Daniela Bădescu, a mărturisit că toți elevii sunt extrem de fericiți să vadă îmbunătățirile aduse în școlile lor și să înceapă să învețe în spații renovate și moderne.

Primarul Ciprian Ciucu a încurajat elevii să folosească în mod responsabil noile spații, să fie disciplinați și să se străduiască să atingă excelența în învățare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si