Close sidebar
Close sidebar

6 zodii care se vor bucura la maxim numai de lucruri bune in viata!

Acestea sunt zodiile care se vor bucura la maxim numai de lucruri bune in viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

1.SAGETATOR

Nativii acestei zodii adora libertatea si le place sa se implice in orice proiect. Astrologii ne-au informat in privinta dumneavoastra ca salariul o sa se mareasca cu 30%. Cu ajutorul calitatilor, in timp, o sa ajungeti departe cu munca. Zodiile cu care se inteleg nativii Sagetatori sunt Berbec si Balanta. Pe dumneavoastra va reprezinta urmatorul citat: Prefer sa fiu criticat pentru ceea sunt decat iubit pentru ceea ce nu sunt. Nativii zodiei Sagetator au o viata mai mult in linia dreapta, dar asta nu ii opreste sa nu continue cu munca. Mult spor va dorim!

2.CAPRICORN

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nativii zodiei Capricorn au primit multe surprize in viata. Serviciu, casnicie, de la rude, dar de data aceasta, o sa primiti o surpriza de la parinti. O sa fie o surpriza placuta, bineinteles.

Cu ajutorul ambitiei o sa aveti mereu multe de castigat, dar toate la timpul lor. Dumneavoastra sunteti rabdatori, dar aveti si o esenta de autoritate, care mai iese din cand in cand, dar cu ajutorul compatibilitatii foarte buna in categoria casatorie cu zodia Rac, nu aveti cum sa va pierdeti controlul.

3.VARSATOR

Nativii acestei zodii sunt imprevizibili, cu o fire rebela, dar foarte activi.

In urmatoarea vacanta nu o sa mai fiti asa activ deoarece, concediul dumneavoastra s-a prelungit si acum puteti sa vizitati locurile la care visati. Aceasta zodie este atrasa de lucrurile care provin de acum ceva timp si de cartile sau filmele indescifrabile. “Viata iti va plati orice pret ii vei cere. Trebuie sa stii sa ceri inteligent.” Acest citat va defineste deoarece, dumneavoastra aveti abilitatea de a va distra putin cu mintile oamenilor.
Astrologii ne informeaza in privinta zodiei Varsator, ca au niste calitati extraordinare. Au o imaginatie bogata si stiu in ce scop si cum sa-si foloseasca ideile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI