4.GEMENI

Vise, in cautare de o noua doza de fericire in fiecare coltisor al casei sau al planetei. Acestea sunt cateva dintre cuvintele care ii reprezinta pe nativii zodiei Gemeni. Unele vise sunt si mai frumoase cand nu se incheie. Asa este, dar nu toate lucrurile tin o eternitate, de aceea, dumneavoastra aveti un dosar in capusor unde puneti toate visele. Acel dosar este umplut in fiecare zi, semn ca aveti multa imaginatie si sunteti mai mereu cu capul in norisori. In urmatoarele zile se va implini cel mare mare vis al dumneavoastra. Care? Noi va propunem sa cautati in dosar!

5.TAUR

Nativii acestei zodii traiesc mai mult in realitate. Nu pierd niciun moment, nu au vreme de pierdut, dar asta nu inseamna ca nu se distreaza. Pentru ei viata nu este un caz care trebuie dezlegata, este o realitate, care trebuie traita pana in ultimul moment. In ultimul timp v-ati gandit ca aveti nevoie si dumneavoastra de putina distractie. Unde? Va pot spune ca o sa primiti cateva apeluri de la niste prieteni apropiati si rude. O sa va prindeti imediat de ce spun pentru ca, mintea este mereu de partea dumneavoastra!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

6.RAC

Nativii acestei zodii sunt persoane sensibile, care doresc sa aiba o relatie armonioasa cu toata lumea, numai ca ei nu primesc bunatatea oamenilor. Sunt dominati cu o liniste, creativitate excesiva si plini de fantezie.

Sursa: sfatulparintilor.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si