Close sidebar
Close sidebar

A ajuns cu masina pe fundul apei dupa ce GPS-ul a condus-o spre un lac

O femeie a ajuns cu masina intr-un lac pentru ca s-a ghidat dupa GPS intr-o noapte cu ceata. Tanara de 23 de ani din Ontario a fost ghidata de catre dispozitiv pe o rampa de lansare pentru barci.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, ea a resusit sa iasa pe geam, inainte ca masina sa ajunga pe fundul lacului si se afla in siguranta, au declarat medicii, relateaza go4it.ro. Autoritatile au scos masina din apa, insa nu au precizat ce tip de GPS folosea tanara.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Nu este pentru prima data cand au loc astfel de incidente din cauza unor erori. In luna  martie, o casa din Texas a fost demolata de o firma specializata, dupa ce echipa trimisa de companie a demolat o alta locuinta, aflata pe o strada vecina cu cea pentru care a fost chemata.

Iar acest lucru s-a intamplat tot din cauza GPS-ului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI