Femeia avea in stomac 78 de tacamuri diferite, asa ca medicii au dus-o direct in sala de operatie intr-o incercare disperata de a indeparta pe rand zecile de furculite si cutite pe care le ,,mancase”.

Un medic a precizat:, ,Pare sa

fi suferit de un fel de obsesie si de fiecare data cand statea la masa pentru a manca, femeia ignora mancarea si manca tacamurile”.

Imaginile cu tacamurile inghitite au fost realizate in urma cu 30 de ani, este un caz mai vechi, dar au fost publicate pentru prima data de curand de catre o revista medicala olandeza. Se pare ca revista a cerut cititorilor sa dea exemple de cazuri medicale ciudate, si cineva a prezentat cazul doamnei Daalman.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Atunci cand a intrat in operaţie, femeia a spus medicilor: ,,Nu stiu de ce dar am simtit o nevoie ciudata de a manca argintarie – nu ma puteam abtine”
Margaret Daalman s-a recuperat complet si a inceput

sa primeasca ajutor specializat pentru tulburarile ei de ordin psihiatric. Cum aratau tacamurile: 

sursa: stirirol.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si