Close sidebar
Close sidebar

A batut-o pana a lasat-o inconstienta, apoi a tarat-o in strada. Povestea dramatica a unei mame abuzate de sot: "M-a tras ca pe un covor"

O mama a descris momentul terifiant in care a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei pana a ramas inconstineta. Dupa ce a primit numeroase lovituri, barbatul a tarat-o in strada, dupa el.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Charlie Davies, tanara de 24 de ani, a fost supus-o unor chinuri oribile dupa ce iubitul ei s-a imbatat la petrecerea de ziua lui.

Acum, femeia si-a dezvaluit povestea si a publicat fotografiile care arata chinurile prin care a trecut. A lovit-o de nenumarate ori, astfel ca are fata tumefiata, apoi i-a tarat trupul pe strada. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

„Ma tara ca pe un covor. Nu stiu cum a facut asta. Fizic sunt ok, insa mental inca sufar. Nu cred ca voi mai avea incredere in cineva”, a declarat femeia, potrivit The Sun.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Barbatul a fost condamnat la 18 luni de inchisoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI