Close sidebar
Close sidebar

O mamă și-a trântit copilul de pământ, în văzul tuturor. Cum au reacționat autoritățile

O mamă din Tulcea și-a trântit copilul de pământ, în văzul tuturor. Poliția este pe urmele femeii acum, care riscă pedeapsa cu închisoarea.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mamă și-a trântit copilul de pământ, în văzul tuturor. Cum au reacționat autoritățile?! Tânăra mamă ieșise la un picnic pe malul unei plaje neamenajate din apropierea județului Galați. Dintr-o dată, femeia însărcinată și-a ridicat fiul și apoi l-a trântit cu putere la pământ.

O mamă și-a trântit copilul de pământ, în văzul tuturor. Cum au reacționat autoritățile

Martorii au filmat totul, apoi au făcut publice clipurile video pe rețelele de socializare. Oamenii sperau că imaginile vor ajunge în fața Poliției, lucru care s-a și întâmplat. Oamenii legii o caută pe femeie pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs evenimentul de o violență greu de explicat.

Citeste si: Încă un angajat al Ministerului Afacerilor Externe, confirmat cu coronavirus

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citeste si: Raed Arafat, mesaj de ultim moment pentru populație: „Așa se transmite virusul în comunitate!”

Citeste si: Încă un focar de coronavirus în România

„În urma apariţiei în mediul on-line a unor imagini din care reiese că un minor este agresat, poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că in cursul zilei de 26 iulie a.c., o femeie de 24 de ani, din comuna I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, în timp ce se afla pe o plajă neamenajată de pe raza comunei, ar fi avut un comportament necorespunzător faţă de fiul său, minor. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul“, au transmis reprezentanții Poliției.

Citeste si: Raed Arafat, despre întoarcerea la starea de urgență! Data probabilă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI