Testul de astăzi o s-ți testeze la maxim capacitatea de a te concentra, viteza cu care poți să găsești soluția unei probleme și modul în care rezolvi o situație dificilă.

Chiar dacă pare simplu, pentru că trebuie doar să răspunzi corect și să numeri câte cercuri sunt în imagine, nu uita că timpul este extrem de limitat. Nu trișa și află cât de inteligent ești cu adevărat.

Citește și: Pare să fie un test ușor, dar nu e așa. Ai un IQ peste medie dacă vezi erorile din imagine în maxim 33 de secunde

test iq, test atentie, test inteligenta

Poți să găsești răspunsul corect? Nu toată lumea reușește 

Persoanele care încearcă să rezolve contant teste de atenție și de inteligență își pun mereu mintea la încercare și se testează, astfel că o să poată rezolva mai rapid și mai eficient chiar și problemele care le ies în cale în viața de zi cu zi. Aceste teste îți ascut abilitățile cognitive și te ajută să ai o nouă perspectivă asupra lumii. Mai mult decât atât, problemele propuse sunt distractive și poți să le rezolvi împreună cu familia sau cu prietenii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Pentru testul de astăzi trebuie doar să numeri cercurile din imaginea de mai sus. Ai la dispoziție patru variante de răspuns:

A.1
B.5
C.8
D.9

Găsești rezolvarea mai jos. Mult succes! 

REZOLVARE:

Răspunsul corect la testul de astăzi este varianta D. În imaginea de mai sus sunt 9 cercuri: 5 negre, care sunt desenate, și spațiile dintre acestea, care sunt la rândul lor în formă de cerc.

Găsești mai multe teste care îți vor pune mintea la încercare și care te vor face să te concentrezi pe Știrile Kanal D

Citește și: TEST: Cât ești de deștept? Reușești să afli care este ușa care se deschide cu cheia din imagine, în 8 secunde?

test iq, test atentie, test inteligenta

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si