Close sidebar
Close sidebar

A deschis laptopul concubinului mamei si incremenit. Fata s-a dus intr-un suflet la politie

O tanara credea ca mama ei este inselata de catre concubin si a vrut sa ii demonstreze acest lucru acesteia. A pornit laptopul barbatului, dar ce a gasit acolo nu va uita toata viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara a profitat ca Matthew Bordeaux (48 de ani), concubinul mamei sale, a lasat laptopul deschis si a profitat de ocazie pentru a-i arata mamei sale dovezi clare ca barbatul o inseala. Ea a gasit un fisier denumit "ASCUNS" si l-a deschis, convinsa ca acolo va gasi ceea ce cauta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Doar ca ceea ce salvase barbatul acolo a ingrozit-o teribil. Erau cel putin 2.500 de imagini si filmari cu tanara dezbracata. Barbatul pusese camere de supraveghere ascunse in toata casa, inclusiv in baie si in dormitorul fetei.


Fata a fugit intr-un suflet la politie pentru a-l reclama pe barbat care a fost arestat, scrie au.news.yahoo.com.

Ea le-a spus anchetatorilor ca barbatul de 48 de ani locuieste impreuna cu ea si cu mama ei de mai bine de 7 ani si ca nu stia ca in casa exista camere de supraveghere. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI