Autoritatile il cauta acum, fiind suspectat ca l-ar fi ucis pe batran si i-ar fi incendiat locuinta. Potrivit mai multor martori, Paul ar fi aparut la barul din localitate la scurt timp dupa incendiu, avand la el cateva mii de lei, pe care i-a folosit pentru a le face cinste celor prezenti. De asemenea, barbatul s-a laudat in fata unui adolescent ca l-ar fi batut pe batran si l-ar fi jefuit, iar bancnotele aveau pe ele urme de sange, sustin satenii.

Se pare insa ca Paul Toderasc nu este la prima fapta odioasa, fiindca in urma cu doi ani de zile a dezgropat cadavrul unei batrane si a intretinut relatii sexuale cu acesta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Culmea este ca instanta l-a condamnat sa faca munca in folosul comunitatii la...

un camin de batrani! "A fost cea mai mare rusine pentru noi ca si comuna atunci cand a profanat acel mormant!", povesteste primarul din localitatea natala a barbatului. Femeia in cauza abia ce fusese ingropata de aproximativ patru zile, iar rudele acesteia i-au gasit trupul dezbracat, langa mormant, scrie Cancan.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si