Close sidebar
Close sidebar

A fost câștigat un premiu istoric la loto, de 1,5 miliarde dolari

A fost câștigat un premiu istoric la loteria Mega Millions din SUA, în valoare de 1,5 miliarde dolari. Norocosul din Florida a ales să încaseaze toată suma de la început, astfel încât va primi în conturi 783 milioane dolari.

Sorin Negru,

Carolyn Becker, purtătoarea de cuvânt a loteriei din California

[Sursa foto: Miami Herald]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un jucător la loterie a câștigat marți, 8 august, jackpot-ul de 1,58 miliarde de dolari, al treilea ca mărime din istoria Statelor Unite.

Citește și: A aflat secretul câștigului la loto

Câștigătorii de jackpot Mega Millions sunt foarte rari datorită probabilității de câștig de unu la 302,6 milioane, potrivit Sky News.

Câștigătorul de marți a pus capăt unei perioade fără premiul cel mare care se prelungise timp de aproape patru luni.

Cine este miliardarul de la loto

Norocosul miliardar se află în Florida, iar numerele câștigătoare extrase au fost 13, 19, 20, 32, 33 și bila galbenă- 14.

Înainte de extragerea de marți seara, au existat 31 de extrageri de la ultima câștigare a marelui jackpot, pe 18 aprilie.

Biletele pentru jocul Mega Millions costă 2 dolari și sunt vândute în 45 de state, Washington, DC și Insulele Virgine americane.

Loteria Mega Millions, premiu istoric

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Plata de 1,58 miliarde de dolari ar merge integral către câștigător dacă doar dacă optează pentru o plată eșalonată, repartizată pe parcursul a 30 de ani.

Dar oamenii preferă de obicei opțiunea de sumă forfetară mai mică. Premiul

în bani este supus taxelor federale și multe state impozitează și câștigurile la loterie.

Cel mai mare jackpot din SUA a fost un premiu de 2,04 miliarde de dolari câștigat pe 8 noiembrie 2022 cu un bilet cumpărat de la o benzinărie din Altadena, California.

Schimbare uriașă pentru 11 femei din India care au câștigat premiul cel mare la loto

Mai multe femei din India care lucrează la salubritate s-au bucurat foarte mult după câștigarea premiului cel mare la loterie, în valoare de 1,2 milioane de dolari, potrivit Al Jazeera.

Unsprezece muncitoare de la serviciul de salubritate, care au strâns bani pentru a cumpăra un bilet de loterie, au câștigat marți jackpot de 1,2 milioane de dolari- fapt care le aduce o schimbare majoră în viață.

O femeie de 49 de ani a strâns bani împreună cu alte 10 colege pentru a cumpăra biletul de loterie de 250 de rupii (3 dolari) în luna iunie. 

11 femei din India au câștigat marele premiu la loto

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Am țipat tare și mi-am îmbrățișat colegele cărora nu le venea să creadă”, a spus Radha, încântată, pentru Al Jazeera, la locul ei de muncă din municipalitatea Parappanangadi din districtul Malappuram.

„Este cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața noastră. Mai cumpărasem multe bilete de loterie înainte. Dar timpul nostru a venit abia acum”, a spus ea.

Grupul de 11 femei lucrează pentru separarea deșeurilor în municipiul Parappanangadi și au un salariu de 400 rupii (5 dolari) pe zi. Multe dintre ele au datorii. Femeile nu vor să renunțe la serviciu după câștigarea marelui premiu la loto.

Cele 11 femei lucrează la sortarea gunoaielor

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI