Barbatul a inchiriat o garsoniera unei femei contra sumei de 550 lei/luna si a unei garantii de 550 lei, ce urma sa fie returnata la momentul plecarii din locuinta, scrie adevarul.ro.

La momentul inchirierii, acesta nu a incheiat cu chiriasa contractul de inchiriere, motivand ca va incheia contractul respectiv dupa ce va primi intreaga suma de bani pentru garantie (declaratia inculpatului) sau ca va incheia contract de inchiriere abia in luna noiembrie, intrucat pana la data respectiva se afla in concediu paternal (declaratia martorei)”, se precizeaza in dosarul intocmit de procurori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Dupa cateva luni, aceasta a parasit garsoniera si si-a cerut banii dati drept garantie insa, pentru a fost refuzata, a sunat la politie unde l-a denuntat pe barbat.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru lipsa contractului de inchiriere iar prejudiciul a fost stabilit la suma de 72 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si