Tânărul avea asupra sa un plic de plastic cu aproximativ 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, precum și o țigaretă confecționată artizanal.

Citește și: El este jandarmul prins cu droguri în mașină, dar și cu un cântar într-o comună din Cluj. Sora, dar și tatăl lui Dan Ilea au probleme cu legea

Bărbatul s-a speriat și a apucat să înghită o cantitate prea mare din drogurile pe care le avea, supradoza fiindu-i fatală.

Totul s-a întâmplat marți seară, în jurul orei 22:25, când un polițist din Slatina, aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina.

Autoturismul a oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 33 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit Olt-Alert.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Întrucât în autoturism se aflau mai multe persoane față de locurile prevăzute (6 persoane), polițistul a solicitat sprijinul unui echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pentru legitimarea și controlul corporal al acestora.

Tânărul s-a grăbit să înghită drogurile din pliculeț

„În timpul efectuării controlului corporal, polițistul a observat că una dintre persoane (un tânăr de 31 de ani, din județul Olt) mesteca ceva, ce părea a avea consistența unui obiect din material plastic.


Polițistul i-a solicitat să scoată obiectul respectiv. Tânărul s-a conformat, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se aflau resturi dintr-o substanță de culoare albă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Ulterior, tânărul a declarat că în interiorul s-ar fi aflat aproximativ 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, asupra sa fiind găsită și o țigaretă confecționată artizanal.

Înainte de a scoate pliculețul din gură, se pare că tânărul a apucat să înghită o parte din conținut, drept pentru care polițistul au solicitat, de urgență, un echipaj de la Ambulanță.

Ce s-a întâmplat după ce a fost chemată Ambulanța

La scurt timp după chemarea echipajului medical, tânărul a intrat în stop cardio-respirator, iar polițistul a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Totul a fost în zadar,  pentru că tânărul a decedat. „Echipajul medical, ajuns la fața locului, a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Biroul Rutier Slatina, care a testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cine era tânărul de 31 de ani, mort după supradoză

Tânărul care a murit era din Curtișoara, județul Olt. Nu avea rude, iar părinții lui au decedat. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit surselor Stirile Kanal D, el avea antecedente. A fost condamnat în 2022 pentru deținere și vânzare de substanțe psihoactive, mai precis etnobotanice.

Atunci a fost condamnat la 9 luni, cu suspendare. Totodată, anul acesta a fost pusă în mișcare o acțiune penală după ce bărbatul a fost depistat în trafic sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În timpul controlul de marți seară, în mașina în care era și tânărul se aflau în total 6 bărbați (cu tot cu el), cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani. Trei dintre ei erau din Olt, alți trei din Vâlcea, informează corespondentul Stirile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si