Close sidebar
Close sidebar

A mers la mormantul fiului ei care si-a pierdut viata la doar 19 ani si a gasit acolo o femeie necunoscuta! A izbucnit in lacrimi cand a aflat cine e

Tyson Schreiber a murit in 2012, la doar 19 ani, intr-un cumplit accident de masina. Familia a fost de acord ca organele lui sa fie prelevate si donate altor oameni care aveau nevoie de ajutor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Laura Eriks este una dintre persoanele care au primit a doua sansa la viata, dupa ce a primit rinichii tanarului. Drept recunostinta, femeia a vizitat mormantul lui.

„Am vrut sa aflu unde e ingropat. Nu am putut trece prin orasul unde locuia fara sa ii multumesc pentru ce a facut pentru mine. Trebuie sa merg acolo si sa vorbesc cu el”, a povestit femeia care a primit rinichii. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Mama baiatului a surprins-o intr-una din zile, iar intalnirea dintre ele a fost de-a dreptul emotionanta. Cele doua sunt convinse ca baiatul le-a facut sa se intalneasca. 

La ceva vreme dupa acest moment, mama baiatului a gasit si un mesaj pe spatele crucii in care scrie:  "Esti eroul meu. Multumesc ca mi-au salvat viata".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI